До 15 та 43 гривень: у Києві та області подорожчав проїзд у маршрутках (Фото)

В українській столиці та Київській області суттєво подорожчав разовий проїзд у маршрутних таксі

В українській столиці та Київській області суттєво подорожчав разовий проїзд у маршрутних таксі. Про це стало відомо із повідомлення, яке опублікувала журналістка Світлана Крюкова.

За її словами, проїзд у столичних приватних маршрутках зріс до 15 гривень за одну поїздку, таким чином, денна поїздка без пересадок туди обернеться в 30 гривень.

Також подорожчали маршрутки сполученням Київ—Буча, які тепер коштуватимуть 43 гривні, коли до 24 лютого проїзд коштує 27 гривень.

Нагадаємо, що державна компанія Укрзалізниця планує запустити швидкісний потяг сполученням Київ—Варшава, який доїжджатиме з однієї столиці до іншої за чотири години. Про це стало відомо з плану відновлення України, який презентували у швейцарському Лугано, повідомляє Економічна правда.

Відомо, що проект нової залізниці між столицями України та Польщі оцінюють у 1,2 мільярда доларів. Розмови про запуск швидкісного поїзда Київ—Варшава велися ще з 2019 року, на початку 2022 року в міністерстві інфраструктури України заявляли, що завдяки будівництву колії європейського зразка час у дорозі займатиме до чотирьох годин.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Олег

17 липня 2022, 10:43

Буча-Киев не 43 грн., а 45 и это уже 1,5 месяца. Так что это давно не новость.

ИВАН

15 липня 2022, 20:59

ПОДАВІТЬСЯ маршруточні УБЛЮДКИ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися