Що планують встановити на місці пам’ятника Леніну в Києві: Кличко повідомив подробиці

Мер Києва називає місце, де колись стояв пам'ятник Леніну, проклятим

У Києві вирішують питання щодо того, щоб прибрати залишки від колишнього пам'ятника Леніну й встановити що-небудь замість них. Як повідомляють "Коментарі", таку заяву зробив міський голова столиці Віталій Кличко в ефірі телеканалу "Київ".

Як зазначив Кличко, варіантів від громадян щодо того, що встановити на місці пам'ятника Леніну, який повалили, надійшло багато. 

"Там прокляте місце. Там був пам’ятник Миколаю, ще комусь із царів, Распутіну, потім там у 40-і роки стояла шибениця. Місце з негативною енергетикою. Потім там поставили Леніна. Я дав пропозицію людям, які мають фахову освіту, зробити там фонтан, красивий старовинний фонтан, щоб вода змила там негативну енергетику", - повідомив Кличко в ефірі телеканалу.

Як повідомляли раніше "Коментарі", Київ готується відкрити військове кладовище поруч з Бабиним Яром. У Києві поряд з урочищем Бабин Яр планують створити військове кладовище, де ховатимуть загиблих українських воїнів. Кличко наголосив, що сьогодні Україна переживає велику трагедію й долає великі випробування, українські захисники гинуть за нашу свободу, тому нашим обов'язком є вшанування їхніх подвигів.

Також "Коментарі" писали, що в Київській області виявили тіло ще одного вбитого росіянами цивільного: серед речей знайшли дитячу іграшку. Як зазначив Нєбитов, тіло чоловіка було виявлено в неглибокій могилі із саморобним хрестом. Наразі тіло вбитого мирного жителя передали на судово-медичну експертизу. Правоохоронні органи працюють над тим, щоб встановити особу загиблого.

Читайте на порталі "Коментарі": Київрада ухвалила рішення про фінансову підтримку учасників ТРО столиці. Київська міська рада 14 липня ухвалила рішення щодо надання фінансової допомоги учасникам територіальної оборони Києва. Також Київрада запровадила заохочувальний знак для тих людей, які виявили патріотизм і мужність під час війни. 

Джерело: https://t.me/kyivtv/20777


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


нехворощ

17 липня 2022, 09:39

OBZ, "Президент зеленский начал подавлять олигархизм " ? А як же той факт, що олігарху коломойському, який знаходиться під санкціями США, в Україні санкцій не застосували ? А як же той факт, що олігарху коломойському, уряд шмигаля дозволив отримати нафту по пільговим цінам, тим самим вкравши у наріду України й подарувавши олігарху й хазяїну зеленського 300 мільйонів грн. ? Це під час війни , коли нарід України копійки збирає для армії, банда шмигаля грабує Украну в угоду олігарху , бо той є хазяїном президента, отже фактичним хазяїном країни ! Це і є боротьба з олігархізмом ? Ні, це продовження тридцятирічного грабунку наріду України олігархами з ізраїльским громадянством!

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися