Київ готується відкрити військове кладовище поруч з Бабиним Яром

У Другій світовій війні в Бабиному Яру розстріляли понад 150 000 євреїв, ромів і військовополонених

У Києві поряд з урочищем Бабин Яр планують створити військове кладовище, де ховатимуть загиблих українських воїнів. Як повідомляють "Коментарі", таку заяву зробив міський голова Києва Віталій Кличко.

"Сьогодні ми прийняли рішення про створення військового кладовища і місць почесних поховань захисників України. І дали дозвіл на розробку проекту землеустрою для військового кладовища вздовж вулиці Олени Теліги в Шевченківському районі столиці. Йдеться про символічне в нашій історії місце - поруч з урочищем Бабин Яр", - повідомив Кличко.

Кличко наголосив, що сьогодні Україна переживає велику трагедію й долає великі випробування, українські захисники гинуть за нашу свободу, тому нашим обов'язком є вшанування їхніх подвигів.

Як повідомляли раніше "Коментарі", хотів зробити брелок: на Київщині чоловік намагався розпиляти кулю і залишився без руки. Житель міста Кагарлик, що в Київській області, намагався самостійно розпиляти кулю, однак вона вибухнула. Через отримані травми чоловіку довелося ампутувати руку. Також голова поліції Київської області звернувся до громадян із закликом не чіпати підозрілі речі й не проводити жодних маніпуляцій. Якщо ж ви виявили вибухонебезпечні предмети, необхідно одразу про це повідомити поліцію.

Також "Коментарі" писали, що в Києві масово перевіряють фаст-фуди: небезпечний для здоров'я кожен третій. У Києві під час перевірки фаст-фудів у різних районах столиці були зафіксовані численні порушення дотримання безпеки і якості харчових продуктів. За добу вдалося оглянути 61 заклад швидкого харчування й скласти 22 протоколи про порушення. Тобто кожен третій фаст-фуд ніс загрозу здоров'ю населення.

Читайте на порталі "Коментарі": у Києві працівник банку ошукав клієнтів на загальну суму 300 тисяч гривень. Через злочинні дії працівника банку було завдано шкоди 27 особам на загальну суму більше ніж 300 тисяч гривень. Банк також зазнав збитків через те, що довелося відшкодовути кошти на вказану суму. Наразі триває досудове розслідування й вирішується, який буде обрано підозрюваному запобіжний захід. 



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Правдоруб

16 липня 2022, 14:44

Ну млять что вы творите конченные ублюдки!!! Куда не пойдешь памятники, а теперь в парке кладвище! Конченные млять, для этого есть общие кладвища там с почестями и хоронить! А не превращать город в могильник и так в Киеве нет в центрально части нормальных парков где можно уединится послушать пение птиц!

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися