Хотів зробити брелок: на Київщині чоловік намагався розпиляти кулю і залишився без руки

43-річний чоловік з Кагарлика намагався самостійно розібрати кулю

Житель міста Кагарлик, що в Київській області, намагався самостійно розпиляти кулю, однак вона вибухнула. Через отримані травми чоловіку довелося ампутувати руку. Як повідомляють "Коментарі", таку заяву зробив голова поліції Київської області Андрій Нєбитов. 

"Ампутували кисть руки через раптову тяжку травму. 43-річний чоловік з Кагарлика намагався самостійно розібрати кулю. Хотів зробити брелок з калібру 7,62, увімкнув дриль, далі вибух і госпіталізація. Що це? Цікавість чи просто невігластво, хоча ж доросла людина", - заявив Нєбитов.

Також голова поліції Київської області звернувся до громадян із закликом не чіпати підозрілі речі й не проводити жодних маніпуляцій. Якщо ж ви виявили вибухонебезпечні предмети, необхідно одразу про це повідомити поліцію.

Як повідомляли раніше "Коментарі", у Бучі мешканці багатоповерхівки почали самостійно відновлювати свій будинок: без ремонту будівля зруйнується. Жителі одного з багатоповерхових будинків у Бучі самостійно почали ремонт, оскільки будівля поступово руйнується. 18 березня танк окупантів влучив у дах багатоповерхівки, у результаті чого вона загорілася. Як повідомляють жителі будинку, через пожежу було повністю знищено дах будинку й верхні поверхи.  Спеціалісти пізніше визначили, що плити перекриття зазнали значних пошкоджень, і їх необхідно буде замінити. Щоб врятувати майно від дощу хоча б якось, жителі багатоповерхівки накрили дах плівкою, однак вона зовсім не рятує. 

Також "Коментарі" писали, що в Києві ліквідували "типографію", де підробляли довідки про непридатність до армії. Щоб виготовляти підроблені документи, організатори схеми викристовували типографічний цех однієї із афілійованих комерційних структур. Фальшиві документи коштували від 800 до 2 тисяч доларів, залежно від строків оформлення.

Читайте на порталі "Коментарі": у КОВА розповіли про результати перевірки навчальних закладів Київщини на наявність укриттів для дітей. У Київській області продовжують перевіряти освітні заклади на наявність укриттів. Усього вдалося вже обстежити 322 дитячі садки області, серед яких 108 не має обладнаних укриттів, щоб захистити персонал і дітей. У повідомленні також зазначається, що перевірки тривають і в школах Київської області. 240 навчальних закладів уже мають готові укриття, а в 137 тривають роботи з їх облаштування.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися