У КОВА розповіли про результати перевірки навчальних закладів Київщини на наявність укриттів для дітей

У регіоні вже перевірили 322 дитсадки на наявність захисних споруд

У Київській області продовжують перевіряти освітні заклади на наявність укриттів. Усього вдалося вже обстежити 322 дитячі садки області, серед яких 108 не має обладнаних укриттів, щоб захистити персонал і дітей. Як повідомляють "Коментарі", таку заяву зробили в Київській обласній військовій адміністрації. 

У повідомленні Київської ОВА зазначається, що перевірки дитсадків триватимуть протягом липня.

"У регіоні вже перевірили 322 дитсадки на наявність захисних споруд. З них 162 мають облаштовані укриття. Ще в 108 – відсутні приміщення, які можуть використовуватися як укриття. В решті закладів продовжуються роботи з їх облаштування", - йдеться в повідомленні Київської ОВА.

У повідомленні також зазначається, що перевірки тривають і в школах Київської області. 240 навчальних закладів уже мають готові укриття, а в 137 тривають роботи з їх облаштування.

"Водночас у частині шкіл відсутні будь-які приміщення, які можна переобладнати під укриття. У такому разі, органи місцевого самоврядування розглядають можливість підвезення учнів цих закладів до найближчих шкіл з обладнаними укриттями", - зазначили в Київській ОВА.

Як повідомляли раніше "Коментарі", у Києві засудили працівника школи за розбещення 10-річної дівчинки: подробиці. У Києві ув'язнили 32-річного чоловіка за розбещення 10-річної дитини. Інцидент трапився в Дніпровському районі Києва. Чоловік не визнав своєї вини під час суду. Хоча чоловік не визнав свою провину, суд ухвалив рішення щодо ув'язнення чоловіка строком до 6 років. Також зловмисник буде позбавлений  права працювати в освітніх закладах та місцях роботи, які стосуються спілкування із дітьми на 3 роки.

Також "Коментарі" писали, що в Києві шахраї знайшли новий спосіб обману пенсіонерів: як працює схема. Повідомляється, що в Дніпровському районі Києва люди ходять по квартирам, представляючись працівниками "Київгазу", і збирають у пенсіонерів гроші на нібито новий газопровід. Шахраям вдалося отримати від літніх людей немалі гроші - від 500 до 3000 гривень з кожного. Також шахраї займаються продажем "установки аварійної сигналізації" для газової плити.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися