В Києві працівник банку ошукав клієнтів на загальну суму 300 тисяч гривень: подробиці

Злочинними діями ексслужбовця завдано шкоди 27 громадянам

Колишньому головному економісту одного з українських банків повідомили про підозру за фактом шахрайства. Як повідомляють "Коментарі", таку заяву зробили в Київській міській прокуратурі.

"Згідно з матеріалами слідства, працівник банку, зловживаючи довірою клієнтів, приймав від громадян, переважно людей похилого віку, грошові кошти для поповнення банківських рахунків останніх. Однак у подальшому без відома клієнтів скасовував ці фінансові операції, а грошові кошти привласнював. Крім того, встановлено факти зловживання цим же працівником банку довірою клієнтів, у яких він під різним приводом виманював банківські карти та паролі до них, після чого здійснював зняття готівкових коштів через банкомати та привласнював їх", - повідомили в прокуратурі.

Через злочинні дії працівника банку було завдано шкоди 27 особам на загальну суму більше ніж 300 тисяч гривень. Банк також зазнав збитків через те, що довелося відшкодовути кошти на вказану суму.

Наразі триває досудове розслідування й вирішується, який буде обрано підозрюваному запобіжний захід. 

Як повідомляли раніше "Коментарі", 10 000 доларів за вплив на суддів: у Києві затримали колишнього народного депутата. Відповідно до даних слідства, колишній депутат вимагав від представника компанії неправомірну вигоду загальною сумою 10 тисяч доларів. За отримані гроші нардеп обіцяв здійснити вплив на суддів одного з районних столичних судів щодо рішення в цивільній справі.

Також "Коментарі" писали, що у КОВА розповіли про результати перевірки навчальних закладів Київщини на наявність укриттів для дітей. У Київській області продовжують перевіряти освітні заклади на наявність укриттів. Усього вдалося вже обстежити 322 дитячі садки області, серед яких 108 не має обладнаних укриттів, щоб захистити персонал і дітей. У повідомленні також зазначається, що перевірки тривають і в школах Київської області. 240 навчальних закладів уже мають готові укриття, а в 137 тривають роботи з їх облаштування.

Читайте на порталі "Коментарі": СБУ затримала на Київщині торгівців зброєю, які видавали себе за правоохоронців. Затримані чоловіки - жителі Київської області. Вони займалися незаконним продажем зброї й представлялися як працівники правоохоронних органів. У затриманих вдалося вилучити 13 автоматів АК-74 і приблизно 3000 патронів, які чоловіки планували продати за 20 тисяч доларів.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися