У Києві затримали 60-річну жінку, яка коригувала обстріли (Фото)

В українській столиці співробітники Служби безпеки України затримали 60-річну жінку, яка працювала корегувальником обстрілу російських окупантів

В українській столиці співробітники Служби безпеки України затримали 60-річну жінку, яка працювала корегувальником обстрілу російських окупантів. Про це стало відомо із офіційного повідомлення, яке опублікувала прес-служба СБУ.

Відомо, що зловмисниця надсилала противнику фотографії з геолокацією для завдання ракетних ударів та проведення диверсій у столиці та Київській області.

Кураторів із РФ цікавили відомості про розміщення військової техніки, блокпостів та об'єктів критичної інфраструктури. Жінку затримано, її судитимуть за статтею про державну зраду.

Нагадаємо, що найближчим часом наземна атака на Київ не очікується, проте столиця готується до повторного наступу російських військ, які змінили тактику у війні. Ракетні обстріли столицею та іншими українськими містами прокоментував голова Київської міської військової адміністрації Микола Жирнов.

"Не досягнувши жодної стратегічної мети, заявленої Путіним 23 лютого, зазнавши значних втрат в особовому складі, у озброєнні та військовій техніці, керівництво російської армії намагається змінити хід військових дій тактикою випаленої землі та придушенням опору українського народу", - сказав Жирнов.

За його словами, російські окупанти намагаються ракетним обстрілом залякати мирних жителів, знищити українську економіку та чинити психологічний тиск, працюючи на виснаження.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися