У Київраді розповіли, як працює Бессарабський ринок: деталі

У Київській міській раді розповіли деталі режиму роботи Бессарабського ринку у центральній частині української столиці

У Київській міській раді розповіли деталі режиму роботи Бессарабського ринку у центральній частині української столиці — торгівельна установа стабілізує свою діяльність. Про це стало відомо із офіційного повідомлення, яке опублікувала прес-служба Київради.

На сьогоднішній день Бессарабський ринок ринок відкритий для підприємців та запрошує всіх бажаючих до співпраці. Ринок не працював на повну потужність до 16 квітня через спробу російських окупантів атакувати Київ.

Нагадаємо, що в лютому Адміністрація ринку "Бессарабський" поставила за мету стати першим ринком в Україні, який працює за системою "zero waste". Так, вже перейшли на роздільне збирання відходів: окремо органіка та окремо тверді побутові відходи. Для цього Бессарабський ринок підписав контракт із столичною компанією GreenAge на сортування відходів.

Для орендарів Бессарабського ринку проведуть навчання з правильного сортування. Термін Zero Waste означає "нуль відходів" і описує спосіб життя, при якому людина намагається повністю уникнути утворення відходів. Насамперед, йдеться про масове скорочення, яке зосереджено насамперед на наступних чотирьох категоріях:

відходи упаковки

пластик/пластик

електронні відходи

їжа



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися