Комендантська година у Києві: у КМДА нагадали про покарання за порушення

Влада українській столиці нагадала мешканцям міста про покарання за порушення режиму комендантської години

Влада українській столиці нагадала мешканцям міста про покарання за порушення режиму комендантської години — обмеження на пересування Києвом діє з 23:00 до 05:00. Про це стало відомо із повідомлення, яке опублікувала прес-служба Київської міської державної адміністрації.

За словами першого заступника голови КМДА Миколи Поворозника, комендантська година потрібна військовим та правоохоронним органам для проведення протидиверсійних заходів. Він зазначив, що режим передбачає заборону на пересування на транспорті та пішки — виходити можна лише під час повітряної тривоги з документами при собі.

Чиновник сказав, що порушники можуть наражати себе на небезпеку, ймовірно, маючи на увазі, що вони можуть бути затримані.

Нагадаємо, що на Київщині діятиме комендантська година щодня з 23:00 до 5:00. Такі обмеження продовжили до 24 липня.

"Тимчасові обмеження розпорядженням начальника Київської обласної військової адміністрації на всій території Київської області продовжено з 17 по 24 липня 2022 року", - йдеться у повідомленні Київської ОВА.

У Київській ОВА також зазначили, що під час комендантської години заборонено перебування на вулиці та переміщення транспортом чи пішки. Заборона діє для всіх, крім тих осіб, які задіяні у роботі об'єктів критичної інфраструктури та мають посвідчення особи та спецперепустку.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися