У Київській області перекриють рух транспорту: подробиці

У Броварах Київської області планується перекриття руху транспортних засобів

У Броварах Київської області планується перекриття руху транспортних засобів на одному із перехресть міста — обмеження руху діятиме з 21 липня. Про це стало відомо із повідомлення, яке публікують місцеві інформаційні ресурси.

Відомо, що йдеться про перекриття перехрестя в районі перехрестя вулиці Київська та вулиці Івана Гонти з 9 ранку 21 липня та до закінчення робіт. Причиною обмеження руху будуть ремонтні роботи на водопровідних мережах.

Нагадаємо, що на території Київської області на трасі державного значення Київ-Чоп найближчим часом завершать відновлення моста в селищі міського типу Макарів. Про це стало відомо із офіційного повідомлення, яке опублікувала прес-служба Київської обласної військової адміністрації.

Відомо, що йдеться про міст через річку Здвіж, який розташований на автомобільній дорозі Т1019, яка сполучає Вишгородський, Бучанський та Фастівський райони.

Найближчим часом планується повноцінний запуск руху. На початку повномасштабного вторгнення Росії переправу було частково знищено.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Сварожич

22 липня 2022, 13:26

На жаль, тут давно нема журналістів. Гидота промосковська не вміє писати навіть топоніми. Здвіжжж

Олег

21 липня 2022, 21:35

Які ж ви ,журналюги ,гандони з такими заголовками. От із за таких підарів як ви ми хуй коли попадемо у європу.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися