У Києві школи готуються до початку навчального року: що потрібно знати батькам

В українській столиці триває підготовка навчальних закладів до нового навчального року

В українській столиці триває підготовка навчальних закладів до нового навчального року – для дітей створюють безпечні умови навчання. Про це стало відомо із матеріалу, який опублікувало місцеве видання Вечірній Київ.

Чиновники моніторять ситуацію з безпекою, а також перевіряють стан бомбосховищ. На основі кожного обстеження окремої школи будуть висновки та остаточні рішення щодо режимів роботи шкіл. Рішення про формат навчального року прийматиметься за ситуацією — йдеться про дистанційний, змішаний чи очний режим навчання. Усіх дітей-переселенців записують до шкіл та дитячих садків.

Раніше Київська міська рада ухвалила рішення, згідно з яким у Києві розпочинають процес облаштування найпростіших укриттів у тих навчальних закладах, де їх досі немає. Таку заяву зробив мер Києва Віталій Кличко у своєму телеграм-каналі.

"Сьогодні (23 червня – ред.) Київрада схвалила рішення, що дозволить розпочати процес влаштування найпростіших укриттів у тих навчальних закладах столиці, де укриттів немає", - повідомив мер Києва.

Кличко підкреслив, що київська влада має зайнятися ремонтом та реконструкцією, а також вжити заходів щодо забезпечення укриттів у школах та садах необхідними засобами, оскільки війна ще триває, а тому загроза ракетного обстрілу не зникла.

"Ми повинні створити безпечні умови та захистити наших дітей, вчителів та киян загалом", - додав Кличко.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Почему?

9 серпня 2022, 15:54

А почему на фото к этой статье показана школа на ул. Болотниковская в Москве?

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися