Це нагорода кожного захисника України, - Віталій Кличко отримав престижну нагороду імені Артура Еша за мужність

Раніше нагороду імені Артура Еша за мужність отримували Мухаммед Алі, Нельсон Мандела та інші відомі особистості

Віталій Кличко став лауреатом престижної нагороди імені Артура Еша за мужність, яку щорічно присуджує комітет ESPY Awards. Церемонія нагородження відбулася в Лос-Анджелесі, США, повідомляє персональний сайт Кличко.

"Отримати цю нагороду – велика честь для мене. Переконаний, що це – визнання хоробрості і незламності українського народу, який відважно протистоїть російському агресору. Це нагорода кожного, хто захищає незалежність і свободу України. Українці показали, що не стануть на коліна. Ми вистоїмо і переможемо!" - прокоментував присудження нагороди Віталій Кличко.

Також він подякував усім партнерам та друзям, які допомагають та підтримують Україну.

Від імені Кличка, який перебуває в Києві і не зміг бути присутнім на церемонії, нагороду отримав американський актор Дуейн Джонсон. Під час заходу організатори показали документальний фільм про Віталія Кличка.

Раніше нагороду імені Артура Еша за мужність отримували Мухаммед Алі, Нельсон Мандела та інші відомі особистості.

Як повідомляли раніше "Коментарі", еколог розповів, чому у Києві різко погіршилася якість повітря. В українській столиці різко погіршилася якість повітря – у місті виявили багаторазове перевищення норм забруднення атмосфери. Еколог Володимир Борейко пояснив причини такого явища. За його словами, багато жителів Києва повернулися до міста, також у столиці збільшилася кількість переселенців з інших міст — основним забруднювачем повітря є автомобільний транспорт. Еколог також зазначив, що кілька днів тому у місті немає вітру та дощу, а тому шкідливі речовини концентруються між будинками.

Також "Коментарі" писали, що в Києві змінили назву театру Лесі Українки. Київський театр імені Лесі Українки змінив офіційну назву, позбувшись згадки про "російську драму". Тепер офіційна назва закладу - Національний академічний драматичний театр імені Лесі Українки. Рішення щодо перейменування закладу було ухвалено ще наприкінці зими цього року, одразу після початку війни Росії проти України. Попередню назву театр мав близько 100 років, а більшість вистав ставили російською мовою.

Читайте на порталі "Коментарі": Путін повідомив, чому відвів війська від Києва. Також російський президент заявив, що Україна начебто не хоче дотримуватися зобов'язань, однак не зазначив, про що саме йдеться. Саме тому Путін повідомив, що не має наміру влаштовувати зустріч із президентом України Володимиром Зеленським.


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися