У Києві запускають важливий автобусний маршрут: як він курсуватиме (Карта)

В українській столиці 23 липня відновлюють роботи автобусного маршруту під номером 30, який курсуватиме до Пуща-Водиці

В українській столиці 23 липня відновлюють роботи автобусного маршруту під номером 30, який курсуватиме до Пуща-Водиці. Про це стало відомо із повідомлення, яке опублікувала прес-служба комунального підприємства "Київпастранс".

Відомо, що автобусний маршрут №30 курсуватиме від станції метрополітену "Академмістечко" до санаторію "Лісова галявина". Рух буде організовано за постійною схемою.

Водночас, транспортники припиняють курсування тимчасового автобусного маршруту під номером 12Т від Пущі-Водиці до станції метрополітену "Почайна".

ag9GLgFoqH2_7saOcyHj3e58B.jpg

Нагадаємо, що в українській столиці та Київській області суттєво подорожчав разовий проїзд у маршрутних таксі. Про це стало відомо із повідомлення, яке опублікувала журналістка Світлана Крюкова.

За її словами, проїзд у столичних приватних маршрутках зріс до 15 гривень за одну поїздку, таким чином, денна поїздка без пересадок туди обернеться в 30 гривень.

Також подорожчали маршрутки сполученням Київ—Буча, які тепер коштуватимуть 43 гривні, коли до 24 лютого проїзд коштує 27 гривень.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Елена

22 липня 2022, 11:52

Из сёго состоит цена проезда в пригороде, направлене Киев-Макаров, особенно остановки по трассе, ведь цены аховые, а у многых жилье разбито роками?

Елена

22 липня 2022, 09:50

Хочу узнать побольше информации

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися