У Демидові почали відновлювати висаджену дамбу: названі терміни

На території Київської області в районі селища міського типу Демидів 22 липня розпочали роботу з відновлення дамби, яка була підірвана на початку повномасштабного вторгнення Росії

На території Київської області в районі селища міського типу Демидів 22 липня розпочали роботу з відновлення греблі, яка була підірвана на початку повномасштабного вторгнення Росії. Про це стало відомо із повідомлення, яке опублікував заступник глави Офісу президента Кирило Тимошенко.

Відомо, що під час просування російських окупантів у Київській області у лютому дамбу було підірвано — це зупинило просування загарбників у бік української столиці. Проте через розлив річки Ірпінь у Демидові підтопило частину будинків.

Тимошенко зазначив, що для відновлення греблі була потрібна згода військових, за кілька тижнів ситуація у селищі має покращитися.

Нагадаємо, що раніше поблизу села Демидів відновив роботу міст через річку Ірпінь. Таку заяву зробив заступник глави Офісу президента Кирило Тимошенко у своєму телеграм-каналі.

"Та сама, яка була зруйнована через влучення блискавки. Роботи з відновлення повідомлення тривали 2 тижні. Були зруйновані конструкції двох прольотів", - зазначив Тимошенко.

Тимошенко також зазначив, що рух транспорту мостом біля Демидова було відновлено 14 липня.


Читайте также