У Києві на Татарці демонтували дах будинку, який обстріляли окупанти (фото)

У Шевченківському районі українській столиці на Татарці рятувальники провели роботи з демонтажу аварійного даху житлового будинку, який потрапив під обстріл російських окупантів

У Шевченківському районі українській столиці на Татарці рятувальники провели роботи щодо демонтажу аварійного даху житлового будинку, який потрапив під обстріл російських окупантів. Про це стало відомо із повідомлення, яке опублікувала Київська аварійна служба порятунку.

Відомо, що рятувальники отримали повідомлення про аварійні елементи на даху будинку, які загрожували місцевим мешканцям та перехожим. Рятувальники ліквідували аварійність будинку за допомогою багатоповерхового обладнання.

Нагадаємо, що у столиці пошкоджено понад 640 інфраструктурних об'єктів та житлових будинків. На відновлювальні роботи на 360 об'єктах столиця виділила із резервного фонду міського бюджету майже 600 мільйонів гривень, ще 200 мільйонів виділив уряд.

"У червні ми розпочали відновлення 11 житлових будинків, які отримали найбільші руйнування внаслідок ракетного обстрілу російськими варварами.

Нещодавно перевіряли, як тривають роботи на вулиці Чорнобильській. Сьогодні – тут, на Богатирській. Також місто розпочало відновлювальні роботи у будинках на вулицях Крушельницької, Гаврилишина, Ірпінської, на проспектах Свободи та Лобановського", – заявляв Віталій Кличко.

Читайте также