Редакцію The New York Times у Києві очолив проросійський журналіст - InformNapalm

Редакцію американського видання The New York Times в українській столиці очолив проросійський журналіст Ендрю Крамер

Редакцію американського видання The New York Times в українській столиці очолив проросійський журналіст Ендрю Крамер. Про це стало відомо з матеріалу, опублікованого українською спільнотою InformNapalm.

Повідомляється, що Крамер жив і працював у Росії більше десяти років, він працював у московському бюро The New York Times і одружений із російською журналісткою Ганною Немцовою.

Крамер брав участь в інформаційно-психологічних операціях росіян та поширював російські наративи про "націоналістів в Україні". Також журналіст прищепився російською вакциною від коронавірусу, яку не визнало міжнародне співтовариство, а також писав про неї хвалебні матеріали.

Нагадаємо, що й відомого українського журналіста та фотографа Макса Левіна стратили російські окупанти під час боїв на території Київської області на початку повномасштабного вторгнення Росії до України. Про це повідомляється у розслідуванні, яке опублікувала організація "Репортери без кордонів".

Відомо, що докази свідчать про те, що Макс Левін та його товариш були страчені російськими військовими після допитів та тортур 13 березня. Ймовірно, він був убитий одним або двома пострілами зблизька, а друг Левіна міг бути спалений живцем.

Читайте также