У Києві арештували частину ТРЦ на понад 1,2 млрд грн, якою володіли члени уряду РФ: подробиці

Фактичними власниками частини підприємства у Києві є російські високопосадовці

У Києві на частину торговельно-розважального центру в Солом'янському районі наклали арешт, оскільки її власниками виявилися члени уряду Росії. Як повідомляють "Коментарі", таку заяву зробили в Телеграм-каналі Національної поліції України.

Як повідомили в Нацполіції, фактично володіли частиною ТРЦ висопосадовці РФ і керівники ВАТ, більше половини акцій якого належать ворогу.

У повідомленні зазначається, що прибуток від діяльності могли використовувати для того, щоб фінансувати підривну діяльність проти України.

"З метою збереження вищевказаного майна та унеможливлення вчинення суб’єктом господарювання дій на шкоду державній безпеці України Солом’янський районний суд міста Києва наклав арешт на нежитлові приміщення площею понад 15 тис. м кв. загальною вартістю понад 1,2 млрд грн", - йдеться в повідомленні Нацполіції.

Як повідомляли раніше "Коментарі", викладач київського університету просував "русский мир", називаючи українську мову "сухою і убогою": подробиці скандалу. Викладача КПІ, який відмовляється вести заняття українською мовою, звуть Дмитро Насиров. Окрім того, що він уже встиг відзначитися своєю проросійською позицією в університеті, чоловік також став відомим і у своєму ЖК. Виявилося, що скандальний викладач КПІ не працює там ще з 30 червня 2022 року. Студенти університету повідомили, що Дмитро завжди викладав виключно російською мовою, тобто не зважаючи на Закон про українську мову.

Також "Коментарі" писали: підтоплення Демидова: мешканцям повідомили, коли відступить вода. Після того, як була частково зруйнована захисна дамба, жителі сіл Мощун, Горенка, Демидів, Козаровичі цілком відчули на собі стихію води й навіть змушені були жити з нею у власному домі. Заступник голови ОП Кирило Тимошенко зазначив, що наразі тривають усі необхідні роботи, щоб проблема була усунена.

Читайте на порталі "Коментарі": у Київській області сталася ДТП, внаслідок якої загинули люди: суд оголосив вирок винуватцю. Згідно з повідомленням прокуратури, суд визнав винним чоловіка, який порушив правила безпеки дорожнього руху, внаслідок чого загинули люди. Винуватця аварії засудили до 9 років ув'язнення з позбавленням права керувати автомобілем на строк 3 роки.

Читайте также