У Києві відновлять повноцінну роботу дві станції метро: подробиці

У Києві відновлять роботу вестибюлі двох станцій метро

У столичному метро 28 липня відновлять роботу  вестибюль №2 станції "Академмістечко" та вестибюль №1 станції "Дарниця". Як повідомляють "Коментарі", таку заяву зробив перший заступник голови Київської міської державної адміністрації Микола Поворозник на своїй сторінці у Фейсбуці.

"Завтра, 28 липня, відновлять роботу вестибюлі двох станцій комунального підприємства "Київський метрополітен", а саме: вестибюль №2 станції "Академмістечко"; вестибюль №1 станції "Дарниця". Станції перейдуть у повноцінний графік роботи", - повідомив Поворозник.

Також перший заступник голови КМДА зазначив, що повноцінно наразі функціонують станції метро "Видубичі", "Лісова" та "Почайна".

Як повідомляли раніше "Коментарі", у Білій Церкві чоловікам підробляли довідки про непридатність для втечі з України: деталі схеми. Двоє чоловіків з Білої Церкви підробляли документи, завдяки яким чоловіки призовного віку без проблем виїжджали за кордон. Підозрювані організували виробництво не тільки довідок про непридатність, але й допомагали в переправленні людей через державний кордон України.

Також "Коментарі" писали, що в Києві затримали росіянина, якого підозрюють у диверсіях: в МВС повідомили подробиці. У МВС зазначили, що чоловік - уродженець Камчатської області, має українське громадянство й прибув до Києва на кілька днів, щоб зайнятися відбудовою мосту в одному з населених пунктів області.

Читайте на порталі "Коментарі": в “Охматдиті” помер підліток із Броварів, який після купання у ставку підчепив інфекцію. Хлопець із Броварів 30 червня покупався у ставку на Черкащині. 11 липня у підлітка почали з'являтися перші симптоми хвороби. Батьки хлопця звернулися до приватної лікарні, де йому назначили амбулаторне лікування.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Вуйко

28 липня 2022, 02:10

Виправте там де не нашою мовою написано

Вуйко

28 липня 2022, 02:08

Нема станції "Почайная" ж)

Валерій

27 липня 2022, 23:42

А коли запрацюють станції Хрещатик та Майдан Незалежності, а також перехід між ними?

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися