У Києві повністю відновили роботу станцій метро "Дарниця" та "Академмістечко"

В українській столиці повністю відновили роботу станцій київського метрополітену "Дарниця" та "Академмістечко"

В українській столиці повністю відновили роботу станцій київського метрополітену "Дарниця" та "Академмістечко" — йдеться про повноцінну роботу всіх вестибюлів станцій. Про це стало відомо із офіційного повідомлення, яке опублікувала прес-служба Київської міської державної адміністрації.

Відомо, що буде запущено вестибюль станції "Академмістечко" під номером 2 та вестибюль станції "Дарниця" під номером 1. У КМДА зазначили, що під час сигналу повітряної тривоги рух поїздів на наземних ділянках припиняється.

Нагадаємо, що у Київському метрополітені розповіли, що не мають жодного відношення до організованих у метро концертів та інших заходів. У цих випадках метро надає лише свій майданчик для проведення заходів.

"На час військового стану підприємство виконує виконавчі функції. Повноцінну роботу всіх станцій та пересадочних вузлів метрополітену буде відновлено після отримання відповідного доручення", - заявив у коментарі сайту "Сегодня" голова управління стратегічних комунікацій КП "Київський метрополітен" Дмитро Пінчук.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


стас

28 липня 2022, 09:17

відкрийте станцію метро гідропарк ,людям потрібно десь прогулюватись і відпочити,недоумкі якісь всі станції відкриті

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися