СБУ затримала ділка, який допоміг втекти за кордон близько 20 українським призовникам: подробиці

Зловмисника затримали у Києві при передачі повного пакету підроблених документів

Працівники Служби безпеки України затримали жителя Києва, який організував незаконну схему переправлення чоловіків призовного віку через державний кордон. Як повідомляють "Коментарі", відповідну заяву опублікувала СБУ.

"Слідством встановлено, що зловмисник забезпечував своїх "клієнтів" повним пакетом підроблених документів, у тому числі й підтверджуючими листами щодо навчання у закордонних вищих навчальних закладах. Це коштувало $3,5 тис. з особи. За оперативною інформацією, його послугами скористалися майже два десятки громадян. Наразі їх особи встановлено, щодо них буде окремо прийнято рішення відповідними правоохоронними органами", - йдеться в повідомленні СБУ.

СБУ задокументувала факт отримання зловмисником 1500 доларів США. Після цього чоловіка затримали на передачі пакету фальшивих документів.

Під час обушку місця проживання чоловіка правоохоронні органи вилучили готові до збуту підроблені документи, комп’ютерне обладнання та засоби зв’язку з доказами протиправної діяльності. 

Наразі правоохоронці повідомили чоловіку про підозру.

Як повідомляли раніше "Коментарі", побратимом Бучі стало ще одне польське місто. У Бучі тепер є ще одне місто-пробратим. Сьогодні до Тушина та Пщини доєдналося ще одне польське місто - Катовіце. Спільна перемога важлива, адже війна триває на Сході Європи, а український народ відстоює право на вільне демократичне життя.

Також "Коментарі" писали, що в Києві через прорив труби вулиця перетворилася на річку (ВІДЕО). У Святошинському районі Києва на вулиці Жмеринській стався прорив труби, через що частина дороги стала схожою на річку. На відео, яке опублікували в соціальних мережах, видно, що вода тече вулицею величезним потоком. Значна ділянка дорога через прорив труби була затоплена водою.

Читайте на порталі "Коментарі": жорстоке вбивство в Київській області: чоловік ножицями забив до смерті свого товариша. Близько 19:00 до правоохоронців надійшло повідомлення про бійку, на місці події поліцейськими було виявлено тіло чоловіка. Наразі поліція помістили зловмисника до ізолятора тимчасового тримання. Чоловіку загрожує позбавлення волі строком до 15 років.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися