Жорстоке вбивство в Київській області: чоловік ножицями забив до смерті свого товариша

У Музичах Київської області троє чоловіків влаштували бійку на відпочинку

27 липня в селі Музичі сталася бійка, під час якої чоловік ножицями вбив свого товариша. Як повідомляють "Коментарі", таку заяву опублікували на Фейсбук-сторінці поліції Київської області. 

Близько 19:00 до правоохоронців надійшло повідомлення про бійку, на місці події поліцейськими було виявлено тіло чоловіка.

"Поліцейські оперативно затримали 49-річного односельця загиблого. Вони з’ясували, що під час відпочинку між трьома чоловіками виникла суперечка. Двоє братів почали бити товариша, який у відповідь почав наносити хаотичні удари частиною ножиць", - йдеться в повідомленні поліції.

Один чоловік встиг втекти, а його брат забіг у воду. Нападник наздогнав його й убив ножицями.

Наразі поліція помістили зловмисника до ізолятора тимчасового тримання. Чоловіку загрожує позбавлення волі строком до 15 років.

Як повідомляли раніше "Коментарі", Кличко пояснив, чому Путін розпочав повномасштабну війну проти України. За його словами, росіяни ніколи не матимуть бажання України бути незалежною, а Путін завжди хотів відновити СРСР, що всі мають чітко розуміти. Він зазначив, що Україна бореться за своє майбутнє у складі Європи, щоб жити із дотриманням прав людини, вільними ЗМІ та демократією.

Також "Коментарі" писали, що Зеленський відреагував на ракетні удари та привітав із Днем Української державності. За його словами, окупанти продовжують ракетний терор, проте українці не здадуться і не опустять руки, оскільки нашу країну не залякати.

Читайте на порталі "Коментарі": прийшов у гості та втік через вікно: у Києві чоловік обікрав переселенця з Маріуполя. 31-річний переселенець із Маріуполя, який нещодавно приїхав до Києва, запросив до себе зловмисника в гості. Коли потерпілий заснув, 44-річний киянин вкрав комп'ютерну техніку й втік через вікно. За дві години поліцейським вдалося спіймати крадія з двома викраденими мобільними телефонами й ноутбуком. Наразі затриманому загрожує позбавлення волі строком до 8 років.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Сергій

30 липня 2022, 00:39

Анатолий Шандурский, згоден на 100%

Анатолий Шандурский

29 липня 2022, 23:29

В УКРАИНЕ ПОЛНАЯ ДЕРЬМОКРАТИЯ В ПРАВООХРЕНИТЕЛЬНОЙ СИСТЕМЕ. ПРЕСТУПНОСТЬ РАСТЁТ, КАК НЕДОРУБЛЕННЫЕ ГОЛОВЫ ЛЕРНЕЙСКОЙ ГИДРЫ. ВЛАСТЬ НЕ ХОЧЕТ ИТТИ ДО КОНЦА, ТАК КАК САМА ПОПАДЁТ ПОД ТОПОР.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися