Прийшов у гості та втік через вікно: у Києві чоловік обікрав переселенця з Маріуполя

Столичні поліцейські затримали чоловіка, який обікрав переселенця з Маріуполя

31-річний переселенець із Маріуполя, який нещодавно приїхав до Києва, запросив до себе зловмисника в гості. Коли потерпілий заснув, 44-річний киянин вкрав комп'ютерну техніку й втік через вікно. Як повідомляють "Коментарі", таку заяву зробили в поліції Києва.

"Поліцейські поспілкувались із заявником та дізнались, що він нещодавно приїхав до столиці з Маріуполя. На новому місці 31-річний переселенець вирішив знайти собі друзів, тож у подальшому познайомився із 44-річним киянином, якого запросив до себе в гості. Фігурант скористався нагодою, коли господар вирішив відпочити, викрав два мобільних телефони, ноутбук та втік через вікно", - повідомили правоохоронці.

За дві години поліцейським вдалося спіймати крадія з двома викраденими мобільними телефонами й ноутбуком. Наразі затриманому загрожує позбавлення волі строком до 8 років.

Як повідомляли раніше "Коментарі", у Білій Церкві чоловікам підробляли довідки про непридатність для втечі з України: деталі схеми. Двоє чоловіків з Білої Церкви підробляли документи, завдяки яким чоловіки призовного віку без проблем виїжджали за кордон. Підозрювані організували виробництво не тільки довідок про непридатність, але й допомагали в переправленні людей через державний кордон України.

Також "Коментарі" писали, що в Києві затримали росіянина, якого підозрюють у диверсіях: в МВС повідомили подробиці. У МВС зазначили, що чоловік - уродженець Камчатської області, має українське громадянство й прибув до Києва на кілька днів, щоб зайнятися відбудовою мосту в одному з населених пунктів області.

Читайте на порталі "Коментарі": в “Охматдиті” помер підліток із Броварів, який після купання у ставку підчепив інфекцію. Хлопець із Броварів 30 червня покупався у ставку на Черкащині. 11 липня у підлітка почали з'являтися перші симптоми хвороби. Батьки хлопця звернулися до приватної лікарні, де йому назначили амбулаторне лікування.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися