Київ направив на відпочинок до Афін дітей із постраждалих сімей Маріуполя (ФОТО)

Українські діти нині потребують психологічної та медичної реабілітації

Київ направив українських дітей із сімей, що постраждали в Маріуполі, на оздоровлення в літніх таборах Афін у Греції. Столиця звернулася до всіх своїх іноземних міст-побратимів із проханням організувати відпочинок і реабілітацію дітей. Як повідомляють "Коментарі", відповідну заяву зробив перший заступник голови Київської міської державної адміністрації Микола Поворозник. 

За словами Поворозника, українські діти нині потребують психологічної та медичної реабілітації.

“Міський голова Віталій Кличко як голова Асоціації міст України звернувся до закордонних міст-побратимів із проханням допомогти в організації оздоровлення та відпочинку постраждалих дітей у своїх санаторіях і дитячих таборах. Одними з перших відкликнулись наші грецькі друзі, які запросили 41 дитину. І ми дуже вдячні, зокрема, меру Афін пану Костасу Бакояннісу“, - зазначив Поворозник.

Як повідомляли раніше "Коментарі", побратимом Бучі стало ще одне польське місто. У Бучі тепер є ще одне місто-пробратим. Сьогодні до Тушина та Пщини доєдналося ще одне польське місто - Катовіце. Спільна перемога важлива, адже війна триває на Сході Європи, а український народ відстоює право на вільне демократичне життя.

Також "Коментарі" писали, що в Києві через прорив труби вулиця перетворилася на річку (ВІДЕО). У Святошинському районі Києва на вулиці Жмеринській стався прорив труби, через що частина дороги стала схожою на річку. На відео, яке опублікували в соціальних мережах, видно, що вода тече вулицею величезним потоком. Значна ділянка дорога через прорив труби була затоплена водою.

Читайте на порталі "Коментарі": жорстоке вбивство в Київській області: чоловік ножицями забив до смерті свого товариша. Близько 19:00 до правоохоронців надійшло повідомлення про бійку, на місці події поліцейськими було виявлено тіло чоловіка. Наразі поліція помістили зловмисника до ізолятора тимчасового тримання. Чоловіку загрожує позбавлення волі строком до 15 років.

Читайте также