Укрзалізниця запустила нові поїзди на Київщині: маршрути

Державна компанія Укрзалізниця запустила нові поїзди для приміського сполучення на території Київської області

Державна компанія Укрзалізниця запустила нові поїзди для приміського сполучення на території Київської області. Про це стало відомо із офіційного повідомлення, яке опублікувала прес-служба УЗ.

Відомо, що починаючи з 3 серпня курсуватиме приміський поїзд під номером 7062 Святошин-Ніжин, поїзд відходитиме о 20:00 і прибуватиме до Ніжина о 22:52. А вже з 4 серпня електричка з Ніжина під номером 7061 вирушатиме о 05:00 та прибуватиме до української столиці о 06:59.

Також змінюється розклад руху поїзда під номером 6909 Ніжин—Київ-Волинський, він вирушатиме з Ніжина о 04:40 та прибуватиме до столиці о 07:38.

Нагадаємо, що державна компанія "Укрзалізниця" передала новий модернізований вагон для київської міської електрички. Про це стало відомо з повідомлення, яке опублікував голова правління акціонерного товариства "Укрзалізниця" Олександр Камишин у соціальних мережах.

За його словами, компанія планує замінити усі електрички на маршруті міської електрички у столиці. Він зазначив, що новий електропоїзд зроблено для комфортного та безбар'єрного приміського сполучення, з відремонтованими колісними парами, тяговими двигунами та всіма ключовими зубами.

Вагони обладнані додатковими місцями для перевезення велосипедів, пасажири зможуть залишати свої відгуки про використання транспорту прямо в салоні QR-коду.

Читайте также