Чи зможуть окупанти просуватися на Київському напрямку: в Командуванні об'єднаних сил ЗСУ повідомили деталі

Російські окупанти більше не зможуть будь-яким чином просуватися на Київському напрямку

Для російських загарбників тепер київський напрямок закритий. Українські військові врахували дії противника й відповідно укріпили оборонні позиції в Київській області. Як повідомляють "Коментарі", таку заяву зробили в Командуванні Об'єднаних Сил ЗС України.

"Ми проаналізували попередні дії противника на Київському напрямку та, вивчивши цей досвід, передбачили й наші адекватні дії. Оборонні позиції розташовані саме в тих місцях, де найбільша вірогідність наступу ворожих сил. Аналізуючи ймовірні ворожі дії, ми створили комплексну систему вогневого ураження, яка передбачає ураження противника на дальніх підступах та у найближчій глибині його бойових порядків", - заявив Командувач Об’єднаних Сил Збройних Сил України генерал-лейтенант Сергій Наєв.

Для ефективної оборони цієї ділянки між різними українськими силовими структурами, зокрема прикордонниками й нацгвардійціями, триває постійна взаємодія.

Як повідомляли раніше "Коментарі", у Києві правоохоронними органами було затримано робітника Держспоживслужби у Київській області. Чоловік пообіцяв підприємцю безперешкодну роботу за щомісячний внесок, який складав 10 тисяч гривень. У липні було зафіксовано факт отримання першого грошового траншу. На початку серпня посадовець вже намагався отримати від підприємця гроші за два місяці наперед. Наразі відкрили кримінальне провадження за фактом отримання чиновником неправомірної вигоди. Слідчі готують затриманому повідомлення про підозру.

Також "Коментарі" писали, що в Київській області сталася потрійна ДТП: є потерпілі. У Бориспільському районі Київської області біля села Рогозів сталася аварія за участю трьох автомобілів. На місці пригоди працюють медики, рятувальні служби, слідчі й патрульні.  Патрульні зазначили, що через ДТП можливе ускладнення руху. У повідомленні звернулися до водіїв із проханням поставитися до тимчасових незручностей із розумінням.

Читайте также