У КМДА показали відновлення будинку на Лобановського після ракетного удару (Фото)

У Київській міській державній адміністрації показали, як відбувається процес відновлення багатоповерхового будинку на проспекті Лобановського, який постраждав від ракетного удару окупантів на початку повномасштабного вторгнення Росії

У Київській міській державній адміністрації показали, як відбувається процес відновлення багатоповерхового будинку на проспекті Лобановського, який постраждав від ракетного удару окупантів на початку повномасштабного вторгнення Росії до України. Про це стало відомо із повідомлення, яке опублікував заступник голови КМДА В'ячеслав Непоп.

За його словами, роботи з відновлення будинку на Лобановського, куди потрапила ракета росіян, не припиняються навіть у вихідні. Він зазначив, що міська влада веде роботу із закінчення реконструкції та ремонту постраждалих від війни об'єктів до настання опалювального сезону.

Нагадаємо, що щоб відновити будинок на проспекті Лобановського в Києві, куди 26 лютого потрапила російська ракета, доведеться знімати верхні поверхи над зруйнованою частиною. Таку заяву зробив перший заступник голови Київської міської державної адміністрації Микола Поворозник у ефірі "Еспресо".

Поворозник повідомив, що нещодавно провели роботи разом із мешканцями будинку з профільним заступником, зокрема, визначили обсяги роботи.

"У місті є будинки, що вимагають заміни скла або пошкоджені дахи, але є і одинадцять будинків, які найбільше постраждали і потребують конструктивних" рішень, там уже проведено інструментальні експертизи Що стосується, наприклад, будинку на Лобановського, то, на жаль, доведеться розібрати все верхні поверхи, що нависають над діркою від влучення ракети, ми спілкувалися з відповідними профільними інститутами та фахівцями для того, щоб зберегти поверхи, але треба їх розбирати та відновлювати заново", - зазначив Поворозник.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися