На Київщині перекриють рух транспорту: що потрібно знати

У Фастові на території Київської області тимчасово перекриють рух транспортних засобів через залізничний переїзд на вулиці Чапського

У Фастові на території Київської області тимчасово перекриють рух транспортних засобів через залізничний переїзд по вулиці Чапського. Про це стало відомо з офіційного повідомлення, яке опублікувала прес-служба Фастівської міської ради у соціальних мережах.

Відомо, що через планові ремонтні роботи обмеження руху транспорту на переїзді діятиме з 9 ранку 9 серпня до 5 вечора 10 серпня. Об'їзд можна буде здійснити Кільцевою дорогою та через залізничний переїзд 922 кілометри біля Польського цвинтаря по вулиці Андрія Шептицького.

Нагадаємо, що у Києві цього тижня частково обмежать рух транспорту під мостом біля станції метро "Нивки". Про це водіїв попередили у комунальній корпорації "Київавтодор".

За даними столичних шляховиків, під шляхопроводом на перехресті вулиці Щербаківського та проспекту Перемоги планується виконати перебудову тимчасових опор. Ремонтні роботи будуть проводитись у суботу, 13 серпня. Під час цих робіт рух транспорту частково обмежать. Крім того, можливі зміни у курсуванні маршрутів тролейбусів.

Обмеження діятимуть лише у суботу, 13 серпня, з 10.00 до 18.00. На самому шляхопроводі транспорт курсуватиме без обмежень. У комунальній корпорації "Київавтодор" вибачилися за незручності та оприлюднили схему ділянки ремонтних робіт.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Таня

10 серпня 2022, 22:25

Александр, мечты, мечты, где ваша сладость? Ушли мечты, осталась гадость.!!!!!!!!

София

10 серпня 2022, 11:29

Супер фотки

София

10 серпня 2022, 11:28

Супер фотки

Александр

9 серпня 2022, 21:38

Лучше перекройте движение по крымскому мосту - навсегда!!!

Сергій

9 серпня 2022, 16:40

А чому такий скромний заголовок? Можна написати " в Україні" або "в Європі" ....а то тільки "в Київській області"

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися