Названі небезпечні для купання пляжі водойм у Києві

Де у столиці купатися не рекомендують та заборонено

Киян застерегли від купання на кількох столичних пляжах. Про небезпеку поінформували у Головному управлінні Держпробспоживслужби в Києві, передають "Коментарі".

За даними відомства, киянам та гостям столиці не рекомендують купатися на кількох пляжах через невідповідність показників води санітарним нормативам. Це стосується пляжів "Венеція", "Веселка", "Дитячий", "Золотий", "Молодіжний", "Передмістна Слобідка", "Тельбін", "Центральний", "Троєщина", "Чорторий", "Галерний", "Вербний", "Пуща Водиця".

У Києві також заборонено купання в таких зонах відпочинку як "Березняки", "Русанівський канал", "Русанівська коса", "Лісова", "Горбачиха" та "Довбичка". Однак на цих локаціях немає інформаційних табличок, що мають попереджати про заборону купатися в цих водоймах. Додамо, що в Києві цього року офіційно не відкривали пляжний сезон.

Нагадаємо, у Броварах зафіксували випадок небезпечної інфекційної хвороби. На лептоспіроз захворіла жінка. При проведенні епідобстеження встановлено, що хвора купалася в Десні.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що Управління туризму та промоцій Київської міської державної адміністрації оприлюднило інформацію, як змінився попит на туристичному ринку Києва з початку повномасштабного воєнного вторгнення російських окупантів. Туристична галузь у столиці зазнала значного негативного впливу. Подробиці — в нашому матеріалі.

Читайте також, що у Києві позеленів Дніпро, але люди продовжують купатися.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися