Арестович пояснив, чому Росія хоче захопити Київ та всю Україну

Радник глави Офісу президента України Олексій Арестович пояснив, чому для російських окупантів таке важливе захоплення української столиці та всієї країни

Радник глави Офісу президента України Олексій Арестович пояснив, чому для російських окупантів таке важливе захоплення української столиці та всієї країни. Про це він заявив під час ефіру, запис якого було опубліковано на його власному каналі на YouTube.

За його словами, Росія існує у формі імперії з вічним протиставленням себе Заходу, він зазначив, що РФ не виграла жодної великої війни без України та українців, без яких вони не вважають себе цілісною імперією. Арестович заявив, що Росія хоче захопиш Україну для спільного протистояння Заходу.

Нагадаємо, що нещодавно у центрі Києва навпроти Золотих воріт помітили журналіста Дмитра Гордона разом із радником глави Офісу президента Олексієм Арестовичем.

Ціла черга шанувальниць вишикувалася, щоб зробити з ними фото. Як повідомляють "Коментарі", новину про несподівану зустріч, яку вже почали називати "подвійним комбо", опублікували у Телеграм-каналі "Типовий Київ".

У повідомленні зазначається, що наразі невідомо, як Гордон та Арештович опинилися в одному місці. Жителі Києва припускають, що незабаром журналіст вийде нове інтерв'ю.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Партия 5.10

10 серпня 2022, 14:17

Задолбал этот клоун, все они умные сидя за счет народа в глубоком тылу, на фронт этого сказочника, заодно проверим, действительно ли он хоть раз автомат видел :-)

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися