На Київщині російський лейтенант наказував розстрілювати цивільних (Відео)

Російський лейтенант Антон Струєв наказував розстрілювати громадянських людей на території Київської області у перший місяць повномасштабної війни Росії проти України

Російський лейтенант Антон Струєв наказував розстрілювати громадянських людей на території Київської області у перший місяць повномасштабної війни Росії проти України. Про це стало відомо з радіоперехоплення, яке опублікувала прес-служба Служби безпеки України.

Відомо, що Струєв, який має позивний "Беркут" 22 березня, віддав підлеглому наказ стріляти в цивільних людей у Броварському районі Київської області.

"Та валіть їх усіх, всіх у витрату, навіть якщо цивільні", - говорив він підлеглому. Окупанти стріляли в цивільного чоловіка, після чого кинули його вмирати, проте постраждалий вижив і впізнав стріляючого.

Нагадаємо, що у Бучі почали ховати тіла закатованих та вбитих російськими окупантами мешканців. Про це повідомляють "Коментарі" з посиланням на інформацію Бучанської міської ради.

Процедура ідентифікації тіл людей, убитих на території Бучанської громади російськими окупантами у лютому-березні тривала з квітня. Перші п'ятнадцять невідомих загиблих під номерними табличками поховали на цвинтарі на вулиці Депутатській.

Заступник Бучанського міського голови Михайлина Скорик наголосила, що у мирний час існує стандартна процедура поховання загиблої силою місцевої влади — якщо місяць тіло не забирають родичі, то поховання здійснюють за рахунок громади.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися