Школяр з Києва передав для ЗСУ 10 тисяч гривень, які збирав 4 роки

Хлопчик збирав такі гроші, заробляючи співом, відкладаючи з подарунків рідних

У Києві 12-річний Юра передав на потреби Збройних сил України 10 тисяч гривень. Таку суму хлопчик збирав протягом 4 років і вирішив її віддати на Армію дронів. Як повідомляють "Коментарі", таку заяву зробив міністр цифрової трансформації України Михайло Федоров у своєму Телеграмі.

"Юрі 12 років. Він ходить до 7 класу київської школи, співає у Національній опері України, мріє побудувати бізнес в IT та зустрітися з Ілоном Маском. Але ще більше Юра хоче перемоги України", - повідомив Федоров.

Злопець зібрав 10 тисяч гривень монетами по 50 копійок і купюрами в 1 гривню. Тепер грші підуть на Армію дронів через UNITED24.

Міністр повідомив, що Юрі вдалося зібрати таку суму співом і з подарунків родини. Від початку війни хлопчик вирішив, що найголовніше зараз - допомогти українським захисникам, тому передав ЗСУ всі свої гроші.

"Круто, що діти стають прикладами для дорослих. Впевнений, Юра обов'язково зустрінеться з Ілоном Маском та побудує потужну IT-компанію, яка стане резидентом Дія.City", - додав Федоров.

Як повідомляли раніше "Коментарі", українські військові ліквідували окупантів, які катували мирних жителів у Бучі. Військовим Збройних сил України вдалося ліквідувати росіян з 64-ї окремої мотострілецької бригади, які катували мирних жителів Бучі під час окупації Київської області. Окупанти показали фото знищених військових зі складу 64 окремої мотострілецької бригади з Хабаровська.

Також "Коментарі" писали, що в Києві ліквідували стихійне звалище біля Дніпра: сміття вивозили мішками чотири дні. У Києві в Дарницькому районі комунальники прибрали величезне сміттєзвалище біля однієї із заток Дніпра. Для ліквідації сміття довелося задіяти спеціальну техніку. У комунальному підприємстві звернулися до мешканців столиці із закликом повідомляти про сміття біля водойм у Києві.

Джерело: https://t.me/zedigital/2307


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися