У Києві з'явиться вулиця імені Голди Меїр - посол Ізраїлю в Україні

В українській столиці з'явиться вулиця імені четвертого прем'єр-міністра Ізраїлю Голди Меїр, яка народилася на території України

В українській столиці з'явиться вулиця імені четвертого прем'єр-міністра Ізраїлю Голди Меїр, яка народилася на території України. Про це стало відомо із повідомлення, яке опублікував посол Ізраїлю в Україні Міхаель Бродський у соціальних мережах.

За його словами, на зустрічі з міським головою Києва Віталієм Кличком він дізнався від градоначальника, що незабаром у Києві одну з вулиць перейменують на честь Голди Меїр. Точних термінів посол не назвав.

Нагадаємо, що Київська міська рада планує ухвалити рішення про перейменування вулиць у столиці до Дня Незалежності України. Таку заяву зробив перший заступник голови Київської міської державної адміністрації Микола Поворозник у ефірі телемарафону.

Поворозник зазначив, що відбулося електронне голосування, де понад 6 мільйонів людей проголосувало за зміну близько 300 різних назв у Києві.

"Після закінчення голосування всі ці результати були надані експертній комісії, яка, по суті, підвела результати і, відповідно, прийматиме рішення. Якщо говорити безпосередньо про терміни, то я думаю, що це займе ще кілька тижнів. І є абсолютно всі надії, що до Дня Незалежності всі відповідні рішення Київською міською радою будуть ухвалені", - зазначив Поворозник.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


історія

12 серпня 2022, 09:30

поки в Ізраїлі існують вулиці на честь вбивці Симони Петлюри Самуїла Шварцбарда неприпустимо перейменовувати вулицю на нову назву - Гольди Мейєр

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися