У Генштабі прокоментували вибухи у Білорусі. Згадали "вищі сили"

У Генеральному штабі Збройних Сил України прокоментували вибухи на аеродромі Зябрівка на території Гомельської області Білорусі

У Генеральному штабі Збройних Сил України прокоментували вибухи на аеродромі Зябрівка на території Гомельської області Білорусі. Про це повідомив заступник начальника головного оперативного управління Генштабу ЗСУ Олексій Громов на брифінгу.

За його словами, у місцях розташування російських окупантів та військових баз Росії ніколи не буває безпечно.

"Це відомо всьому світу. І навіть вищі сили нам допомагають відновити справедливість. ЗСУ потрібна допомога всіх сил добра, і наших громадян, і країн-партнерів, і всіх небайдужих громадян Росії та Білорусі, які мешкають з Україною в серці", — заявив Громов. Ймовірно, натякаючи, що до вибухів на аеродромах могли бути причетні партизани.


Нагадаємо, що на території Гомельської області Білорусі на аеродромі "Зябрівка" прогриміли вибухи - там знаходиться військова база російських окупантів. Про це стало відомо з повідомлення, яке опублікувала місцева моніторингова група Білоруський Гаюн у соціальних мережах.

Відомо, що в ніч на 11 серпня в районі аеродрому було чути вибухи та видно спалахи, інформацію про вибухи підтвердили місцеві жителі. Відчувалася ударна хвиля, видно було проблиски світла.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися