У парку щасливих тварин під Києвом показали нових підопічних (ВІДЕО)

У вихованців поповнення, а заклад чекає на гостей та готується до важкої зими

У парку "XII місяців" кілька нових маленьких вихованців, спостерігати за якими неабияке задоволення. Про це у відеозверненні розповів власник закладу Михайло Пінчук, передають "Коментарі".

"Літо добігає кінця, сподіваюсь, що війна теж скоро закінчиться. Якщо пам’ятаєте, нас було звільнено наприкінці березня, а вже 15 травня ми знов відчинили наші двері для вас, шановні відвідувачі. З того часу у нас відбулося дуже багато цікавого. По-перше, народжений в окупації зебренятко — малий Зе і телятко породи хайленд почуваються прекрасно. А нещодавно в нас відбулося ще декілька поповнень", — зазначив Пінчук.

За його словами, у сімейства білих вовків народилося перше вовченя, а у мартишок — маленьке дитинча магота. Проте приголомшливіша подія сталася у тигрів. Зоологи запланували случку тигрів на 23 лютого. Через початок війни 24 лютого тварин розлучили, але тигриця встигла завагітніти. Тепер у парку "ХII місяців" підростають троє маленьких тигренят — дівчинка і два хлопчики. Їм вже місяць.

"Ми всі розуміємо, наскільки важкою буде ця зима. Ми не сидимо склавши руки. Ми запасаємось усім необхідним, готуємо десятки тон гілок для жирафів, завозимо нескінченно кількість сіна. Підготували також стратегічний запас кормів для всіх видів тварин. Про всяк випадок, тому що маємо негативний досвід", — розповів власник парку "XII місяців".

В закладі також переоснастили усі будівлі — поставили резервне теплопостачання. Власник парку "XII місяців" Михайло Пінчук запросив відвідувачів завітати в гості, поки літо ще не закінчилось.

Читайте также