До Києва приїхав відомий голлівудський актор Лев Шрайбер (Фото)

В українську столицю приїхав відомий голлівудський актор, який має українське коріння, Лев Шрайбер

В українську столицю приїхав відомий голлівудський актор, який має українське коріння, Лев Шрайбер. Про це стало відомо із сюжету, який було показано в ефірі національного телемарафону.

Відомо, що раніше Шрайбер уже приїжджав до України після початку повномасштабного вторгнення Росії – він відвідував Львів у квітні. Актора зустріли на залізничному вокзалі Києва та показали фотовиставку.

В Україні Шрайбер займатиметься усвідомленням окремого військового шпиталю для поранених захисників, також він займається психологічною підтримкою українців.

Нагадаємо, що до Гостомелю Київської області приїжджав бізнесмен та мільярдер Річард Бренсон — населений пункт став одним із найбільш зруйнованих місць у регіоні після повномасштабного вторгнення Росії. Про це стало відомо з повідомлення, яке опублікував селищна військова адміністрація Тарас Думенко.

За його словами, засновник компанії Virgin Galactic прибув до Гостомелю, щоб поцікавитися аеродромом державного підприємства "Антонов" та можливостями його відновлення. Гостю розповіли про перспективи проекту відновлення аеродрому та показали проекти, що мають.

Річард Бренсон постійно виступає на підтримку України, територіальної цілісності та суверенітету нашої країни, а також за запровадження найжорсткіших санкцій проти Росії, її лідерів та економіки.


Читайте также