На Київщині заборонили вилов раків: подробиці

На території Київської області заборонили вилов раків із водойм — обмеження діятимуть з 15 серпня до 30 вересня

На території Київської області заборонили вилов раків із водойм — обмеження діятимуть з 15 серпня до 30 вересня. Про це стало відомо із відповідного указу, який підписав тимчасовий виконувач обов'язків начальника Київського рибоохоронного патруля Денис Нестеров.

Заборона вводиться для захисту членистоногих під час розмноження. За порушення табу передбачено покарання від адміністративного штрафу до кримінальної відповідальності. Порушнику також доведеться заплатити збитки у розмірі 3332 гривні за кожного виловленого раку.

Нагадаємо, що нещодавно у Вишгородському районі знайшли тіла двох чоловіків, які пішли на рибалку та не повернулися. Про це повідомили у Державній службі з надзвичайних ситуацій України у Київській області.

За даними рятувальників, двоє чоловіків із села Колінці пішли на рибалку на річку Тетерів і за довгий час не повернулися назад. До пошуку людей залучили групу водолазно-рятувальних робіт.

Рибалок шукали вісім рятувальників. Знайшли чоловіків уже мертвими. Водолази дістали з води тіла двох загиблих рибалок. Інші подробиці ДСНС не повідомляють.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися