На Київщині відключили воду у кількох районах: подробиці

На території Київської області у Фастові тимчасово відключили водопостачання у кількох районах міста через аварійну ситуацію

На території Київської області у Фастові тимчасово відключили водопостачання у кількох районах міста через аварійну ситуацію — йдеться про мікрорайони Фастів-2, Завокзалля та Казновку. Про це стало відомо із офіційного повідомлення, яке опублікувала прес-служба Фастівської міської ради.

Відомо, що за інформацією місцевого водоканалу, у згаданих мікрорайонах немає води через аварійну ситуацію на вулиці Білоцерківська. Конкретних термінів відновлення водопостачання у міськраді не називають, проте наголошую, що воду пустять після завершення ремонтних робіт.

Нагадаємо, що у Київській міській державній адміністрації розповіли, коли українська столиця буде остаточно готова до майбутнього опалювального сезону. Про це стало відомо із коментаря директора департаменту житлово-комунальної інфраструктури КМДА Дмитра Науменка, цитує його видання "Вечірній Київ".

За його словами, підготовку столиці до опалювального сезону буде завершено у вересні, на даний момент місто вийшло на завершальний етап.

Проводиться підготовка шкіл, медичних закладів, дитячих садків та інших об'єктів соціальної інфраструктури.

Він зазначив, що місто накопичує запаси вугілля та іншого палива на випадок екстрених ситуацій.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися