У Броварах відновили нічне освітлення вулиць

Система не працювала довгий час через режим світломаскування

У Броварах частково відновили вуличне освітлення, що не працювало довгий час через режим світломаскування. Про це повідомив Броварський міський голова Ігор Сапожко, передають "Коментарі".

За його словами, під час тестування системи вуличного освітлення у місті, що провели напередодні, виявили кілька технічних проблем.

"Оскільки система не працювала вже довгий час, маємо деякі технічні питання — з 64 пунктів включення певні негаразди виявили на 12-ти. За декілька днів працівники дільниці "Міськсвітло" комунального підприємства "Бровари-Благоустрій" усунуть пошкодження та технічні несправності", — заявив Сапожко.

Броварський міський голова також проінформував, що сьогодні, 18 серпня, в тестовому режимі відновлять освітлення вулиць села Княжичі. Відповідно до розробленого графіка вуличне освітлення на території Броварської громади будуть вмикати близько 20:30, а вимикати — о 5:20. Графік освітлення вулиць відрегулюють зі зменшенням світлового дня.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у Броварах триває підготовка до опалювального сезону в умовах воєнного стану. Комунальникам доручили організацію масових пунктів обігріву на альтернативному паливі на випадок відсутності опалення та електропостачання взимку.

Читайте також, як у селі Богданівка, де окупанти підірвали школу та дитсадок, готуються до навчального року.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися