ФСБ сформувала два маріонеткові уряди на випадок захоплення Києва. Розглядали Януковича та Медведчука

Федеральна служба безпеки Росії сформувала два маріонеткові уряди на випадок захоплення української столиці на початку повномасштабного вторгнення

Федеральна служба безпеки Росії сформувала два маріонеткові уряди на випадок захоплення української столиці на початку повномасштабного вторгнення. Про це стало відомо із розслідування, яке опублікували журналісти американської газети Washington Post.

Відомо, що ФСБ співпрацювала з відомими українськими колабораціоністами і створила як мінімум два маріонеткові уряди на випадок швидкого захоплення Києва після 24 лютого. Серед союзників росіян були президент Віктор Янукович і підозрюваний у державній зраді кум Путіна Віктор Медведчук. Янукович разом із групою обличчя прибував до Білорусі на початку березня, щоб спробувати повернути собі владу у Києві.

Нагадаємо, що з пікера командування Повітряних Сил Збройних Сил України Юрій Ігнат прокоментував загрозу масованого ракетного удару з Білорусі на День Незалежності України. Про це стало відомо з його виступу на брифінгу у медіацентрі Укрінформу.

За його словами, у Білорусі постійно спостерігаються переміщення військ та ракет типу Іскандер. Він зазначив, що це відбувається постійно, а загроза з Білорусі є завжди, оскільки росіяни використали її територію для обстрілу України з першого дня повномасштабного вторгнення.

Щодо Дня Незалежності, Ігнат заявив, що треба бути готовими до всього і стежити, оскільки противник використовує такі дати для "привітань".

Читайте также