У Кличка заявили, що власники приміщень зобов'язані пускати людей в укриття

У Київській міській державній адміністрації заявили, що власники та орендарі приміщень в українській столиці зобов'язані пускати людей в укриття під час сигналу повітряної тривоги

У Київській міській державній адміністрації заявили, що власники та орендарі приміщень в українській столиці зобов'язані пускати людей в укриття під час сигналу повітряної тривоги. Про це стало відомо із коментаря заступника голови КМДА Петра Пантелєєва, передає прес-служба мерії.

За його словами, якщо у приміщеннях є укриття та сховища, то власники зобов'язані пускати людей при загрозі обстрілу. Він зазначив, що у разі порушення подібних зобов'язань у воєнний час можуть віддавати приміщення іншим власникам. Міська влада реагуватиме на випадки порушення з правоохоронцями та рятувальниками.

Нагадаємо, що петиція щодо скасування вимоги обов'язкової зупинки громадського транспорту в Києві під час повітряної тривоги зібрала необхідну кількість голосів. Наразі це звернення громадськості має розглянути мер столиці Віталій Кличко.

Автор петиції №10982 Олександр Гречко до голови Київської міської державної адміністрації Віталія Кличка вважає обов'язкові вимоги зупиняти громадський транспорт у Києві під час повітряної тривоги необґрунтованими та шкідливими для киян та економіки столиці. У своєму зверненні він просить скасувати рішення Ради оборони Києва щодо зупинення роботи столичного транспорту під час повітряної тривоги.

Рішення Ради оборони Києва про зупинку транспорту під час сирен змушує киян, які мають таку можливість, пересідати на автомобілі. Це збільшує витрати людей та негативно впливає на трафік у столиці, вважає автор петиції до мера Києва.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися