Кличко відреагував на петицію щодо перевірок маршруток у Києві

Звернення зібрало необхідну кількість голосів

Київський міський голова Віталій Кличко доручив опрацювати петицію щодо перевірок маршруток у столиці. Як повідомляють "Коментарі", звернення до влади зібрало понад 9,5 тисяч голосів з 6 тисяч необхідних до розгляду.

Автор петиції №11006 Сергій Колнаузов звернувся до столичної влади через жахливий технічний стан деяких маршруток у Києві. Документ зареєстровано на офіційному сайті Київської міської державної адміністрації. У зверненні автор петиції наполягає на перевірках технічного стану усіх маршрутних таксі в столиці та оприлюдненні детальних результатів для громадськості. Окрім того, автор документу акцентував увагу столичної влади на забрудненні повітря у столиці даним видом автомобільного транспорту.

Мер Києва Віталій Кличко відреагував на електронне звернення. Київський міський голова доручив своєму заступнику Володимиру Прокопіву, директору Департаменту транспортної інфраструктури КМДА Руслану Кандибору та постійній комісії з питань транспорту опрацювати підтриману киянами петицію до 29 серпня.

Нагадаємо, мер Києва Віталій Кличко передав комунальним підприємствам 19 автобусів та три сміттєвози. Транспорт столиці подарували приватні транспортні підприємства з чотирьох міст Німеччини. Київ отримав одинадцять звичайних міських автобусів, шість "гармошок" та два міжміських автобуси класу "Турист". Автобуси марок MAN, Mercedes та SETRA знаходяться у відмінному стані та невдовзі вийдуть на маршрути в Дніпровському та Деснянському районах Києва.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у Києві значно зросла ціни на послуги з вивезення сміття для споживачів. Нові тарифи оприлюднило комунальне підприємство "Київкомунсервіс". Комунальники наголошують, що в умовах критичного зростання цін на пальне майже на 75% змушені підвищити тарифи.

Читайте також, скільки можна заробити в таксі у Києві та які тарифи зараз у столиці.


Читайте также