Кияни вимагають відкрити станції метро "Хрещатик" і "Майдан Незалежності"

Петиція до столичної влади стрімко набирає підписи

Мешканці Києва вимагають від столичної влади відновити роботу станцій метро "Хрещатик" і "Майдан Незалежності". Відповідна петиція зареєстрована на офіційному сайті Київської міської державної адміністрації, передають "Коментарі".

Автор петиції №11043 Надія Пономаренко обурена тим, що на закритих станціях метро "Хрещатик" і "Майдан Незалежності" проводять концерти та інші заходи, поки люди змушені шикуватися в чергах на інших лініях столичної підземки.

"Відкрити для пересадки станції метро Хрещатик і Майдан Незалежності, через велике скупчення людей на зеленій та синій гілці метро, а не проводити концерти в метро, в громадському транспорті", — йдеться в тексті петиції.

Документ зареєстровано на офіційному сайті КМДА 18 серпня, але за кілька днів зібрав вже понад тисячу підписів однодумців.

Напередодні Дня Незалежності України на Хрещатику вишикувались десятки знищених бойових машин, танків та важкої артилерії "другої армії світу". Президент України Володимир Зеленський показав на відео "парад" знищеної російської техніки у Києві з висоти пташиного польоту. 

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що киянам та гостям столиці не радять відвідувати місця масового скупчення людей та закликають особливо відповідально ставитись до сигналів повітряної тривоги 23 та 24 серпня.

Нагадаємо, у Києві на кілька днів скоротили графік роботи метро. Через загрозу ракетних ударів у столиці на тиждень заборонили усі масові заходи. Окрім того, тимчасово буде скорочена кількість посадовців, держслужбовців та працівників, задіяних у забезпеченні повсякденної життєдіяльності Києва. В Комендатурі столиці наполегливо рекомендують не порушувати правила комендантської години та режим світломаскування. Киян також попередили про зміни в роботі комунальних установ.

Читайте також, як на закритій станції метро у Києві влаштували банкет та чому через це обурені люди.




Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Василий

22 серпня 2022, 14:04

а ещё требуем выгнать Кличко и Зеленского из страны... двух самозванцев негодяев...

стас

22 серпня 2022, 09:27

потрібно відкрити всі станції метро в столиці і гідропарк і дніпро ,майдан незалежності хрещатик,війна буде ще пару років

Пришта

22 серпня 2022, 09:14

А потерпеть до ясности в войне? Єти б-яди не понимают всей опасности войньі, надо организовать єкскурсию поближе к передовой.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися