На Київщині через ремонт відключили світло (АДРЕСИ)

Де тимчасово не буде електроенергії

У Броварському районі Київської області тимчасово відключили електропостачання через проведення ремонтних робіт. Про це повідомив мер Броварів Ігор Сапожко, передають "Коментарі".

За даними Броварського міського голови, електропостачання протягом дня буде відсутнє у селі Требухів. Бригади енергетиків "ДТЕК Київські регіональні електромережі" для підвищення надійності електропостачання та попередження аварій в електричних мережах проводять ремонтні роботи в Броварському районі. Електропостачання буде відсутнє сьогодні, 22 серпня, з 09:30 по 18:00.

У зв’язку з виконанням ремонтних робіт буде відключено електроенергію у селі Требухів за такими адресами на вулицях та провулках:

— вулиці Броварська, Польова, Яблунева, Франка Івана, Космонавтів,

— провулки Польовий та Вокзальний,

— вулиці Дзержинського, Городня, Каштанова, Незалежності,

— вулиці Повстанська, Малинова, Лесі Українки, Швидака Максима,

— вулиці Вокзальна та Березова.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у Києві та інших містах на час опалювального сезону тарифи на теплопостачання для населення зростати не будуть. Президент України Володимир Зеленський ввів мораторій на підвищення комунальних тарифів на газ, опалення та гарячу воду. Заборона діятиме протягом воєнного стану та ще пів року після його завершення.

Нагадаємо, у Києві значно зросла ціна на послуги з вивезення сміття для споживачів. Нові тарифи оприлюднило комунальне підприємство "Київкомунсервіс". Комунальники наголошують, що в умовах критичного зростання цін на пальне майже на 75% змушені підвищити тарифи. 

Читайте також, до яких "несподіванок" готуються у Києві під час опалювального сезону.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися