Зеленський заявив, що на День Незалежності росіяни можуть влаштувати "щось особливо жорстоке"

Президент України Володимир Зеленський заявив, що на День Незалежності і на цьому тижні російські окупанти можуть посилити свою агресію.

Президент України Володимир Зеленський заявив, що на День Незалежності і на цьому тижні російські окупанти можуть посилити свою агресію. Про це стало відомо із звернення глави держави.

"Ми повинні усвідомлювати, що цього тижня Росія може постаратися зробити щось особливо гидке, щось особливо жорстоке. Такий у нас ворог. Але й будь-якого іншого тижня за ці півроку Росія робила те саме постійно - гидке і жорстоке" – сказав президент.

Він зазначив, що одне з ключових завдань ворога – принизити нас, українців, знецінити наші можливості, наших героїв, поширити зневіру, страх, поширити конфлікти.

"Тому важливо ніколи, ні хвилини не поступатися цим ворожим тиском, не накручувати себе, не виявляти слабкість", - сказав Зеленський.

Нагадаємо, що з пікера командування Повітряних Сил Збройних Сил України Юрій Ігнат прокоментував загрозу масованого ракетного удару з Білорусі на День Незалежності України. Про це стало відомо з його виступу на брифінгу у медіацентрі Укрінформу.

За його словами, у Білорусі постійно спостерігаються переміщення військ та ракет типу Іскандер. Він зазначив, що це відбувається постійно, а загроза з Білорусі є завжди, оскільки росіяни використали її територію для обстрілу України з першого дня повномасштабного вторгнення.

Щодо Дня Незалежності, Ігнат заявив, що треба бути готовими до всього і стежити, оскільки противник використовує такі дати для "привітань".



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися