Військова адміністрація Києва нагадала про заборони на День Незалежності

У Київській міській військовій адміністрації нагадали про заборону проведення масових заходів з 22 по 25 серпня

У Київській міській військовій адміністрації зазначили, що у період з 22 по 25 серпня 2022 року заборонено проводити масові заходи, мирні збори, мітинги та інші заходи, пов'язані з великим скупченням людей. У повідомленні наголосили: нагадуємо киянам не ігнорувати сигнали повітряної тривоги. Про це повідомляє КМВА у Telegram.

"Нагадуємо всім мешканцям Києва, що рішенням Миколи Жирнова у період з 22 по 25 серпня 2022 року заборонено проводити масові заходи, мирні збори, мітинги та інші заходи, пов'язані з великим скупченням людей. Також нагадуємо киянам не ігнорувати сигнали повітряної тривоги", - йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, що Збройні Сили України готові до будь-якого розвитку подій через загрози масованих обстрілів на День Незалежності. Про це стало відомо із коментаря спікера Повітряних Сил ЗСУ Юрія Ігната в ефірі національного телемарафону.

За його словами, розглядаються всі можливі погрози та сценарії, Повітряні Сили охоронятимуть небо. Він зазначив, що ЗСУ контролюють ситуацію і адекватно реагуватимуть на всі загрози, які противник міг підготувати на 24 серпня.

Джерело: https://t.me/VA_Kyiv/365


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися