Кличко привітав киян із Днем Державного прапора (Відео)

Міський голова української столиці Віталій Кличко привітав мешканців міста із Днем Державного прапора

Міський голова української столиці Віталій Кличко привітав мешканців міста із Днем Державного прапора, який Україна відзначає 23 серпня. Про це стало відомо із повідомлення, яке мер Києва опублікував у соціальних мережах.

За його словами, у 2020 році на Печерську було встановлено найвищий флагшток та підняли найбільший прапор України. Він зазначив, що з державним прапором українські захисники йдуть у бій та борються з російськими окупантами.

Раніше президент Володимир Зеленський заявив, що на цьому тижні Росія "може постаратися зробити щось особливо неприємне, щось особливо жорстоке".

"Ми повинні усвідомлювати, що цього тижня Росія може постаратися зробити щось особливо гидке, щось особливо жорстоке. Такий у нас ворог. Але й будь-якого іншого тижня за ці півроку Росія робила те саме постійно - гидке і жорстоке" , - сказав він.

Нагадаємо, що Збройні Сили України готові до будь-якого розвитку подій через загрози масованих обстрілів на День Незалежності. Про це стало відомо із коментаря спікера Повітряних Сил ЗСУ Юрій Ігнат в ефірі національного телемарафону.

За його словами, розглядаються всі можливі погрози та сценарії, Повітряні Сили охоронятимуть небо. Він зазначив, що ЗСУ контролюють ситуацію і адекватно реагуватимуть на всі загрози, які противник міг підготувати на 24 серпня.

Читайте также