Росія може посилити ракетні удари на День Незалежності – голова Нацполіції

Голова Національної поліції України Ігор Клименко заявив про загрозу посилення ракетних ударів російських окупантів на День Незалежності

Голова Національної поліції України Ігор Клименко заявив про загрозу посилення ракетних ударів російських окупантів у День Незалежності. Про це стало відомо із повідомлення, яке він опублікував на своїй офіційній сторінці у соціальних мережах.

За його словами, противник підлий і може завдати болючих ударів по Україні 24 серпня. Він зазначив, що поліція працюватиме у посиленому режимі. Кількість масових заходів мінімізована.

Нагадаємо, що державний департамент Сполучених Штатів Америки випустив попередження про зростання загрози російських ударів по урядових об'єктах та цивільній інфраструктурі найближчими днями.

Відомо, що американці мають інформацію про те, що росіяни нарощують зусилля для завдання ракетних ударів по згаданих об'єктах найближчими днями. Посольство США у Києві закликало американських громадян покинути Україну зараз, використовуючи приватний транспорт.

Раніше президент Володимир Зеленський заявив, що цього тижня Росія "може постаратися зробити щось особливо неприємне, щось особливо жорстоке".

Читайте также