Мешканців Київської області попередили про вибухи: що відомо

Громадян закликали зберігати спокій

У Броварському районі можливо будуть чутні звуки вибухів через роботу українських піротехніків. Як передають "Коментарі", про це мешканців регіону попередили в Головному управління Державної служби з надзвичайних ситуацій України у Київській області.

За даними відомства, сьогодні, 23 серпня, працівники ДСНС проводять обстеження територій населених пунктів Броварської територіальної громади на наявність вибухонебезпечних предметів. Такі роботи ведуться на ділянках лісових насаджень державного підприємства "Димерське лісництво" та в лісових масивах поблизу села Княжичі.

Окрім того, піротехнічні підрозділи ДСНС України у Київській області обстежують польові дороги між селами Мокрець та Бервиця, а також між селами Світильня, Покровське і Плоске. Мешканців Броварського району закликали не лякатися можливих звуків вибухів та зберігати спокій. 

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у Вишгородському районі на російській міні в полі підірвався комбайн. Вибух стався неподалік села Зелена Поляна під час збирання врожаю. Комбайнер натрапив на залишений окупантами смертоносний  "сюрприз". Через вибух техніка зазнала серйозних ушкоджень, а 57-річний чоловік вцілів. Під час огляду території сапери виявили ще п’ять протитанкових ворожих мін.

Нагадаємо, що під час дії воєнного стану та заборони відвідувати ліси Державне агентство лісових ресурсів України пропонує безпечний відпочинок в спеціальних рекреаційних зонах Київської області. Кожна така локація має сучасні альтанки, кухню, зручні печі, оснащені місця для відпочинку з підведеною водою та дитячі майданчики. Все це захищено мінералізованими смугами, щоб унеможливити пожежі. Такі пункти розташовані вздовж трас. Подробиці — в нашому матеріалі.

Читайте також, про яку схему ухиляння від служби в ЗСУ у Києві розповів лікар.





Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися