Трамвай з ДВРЗ на Троєщину: кияни просять повністю поновити маршрут

Кияни скаржаться на незручності проїзду неповним маршрутом

У Києві необхідно відновити курсування трамвая №33 сполученням ДВРЗ — Троєщина за повним маршрутом. З таким зверненням до влади столиці звернулися кияни у відповідній петиції, що зареєстрована на офіційному сайті Київської міської державної адміністрації, передають "Коментарі".

Автор петиції №11073 Максим Паренюк щодо відновлення сполучення трамвая №33 між житловими масивами ДВРЗ та Троєщина наголосив про незручності пересадок за діючим наразі маршрутом. Він нагадав, що з 2018 року це трамвайне сполучення було зачинено через реконструкцію вулиць та полотна.

"2022-го лінія була запущена, але тільки до вулиці Павла Усенка, що є не зручно для пасажирів. Витрачається дуже багато часу на пересадку. Тому прошу відновити дане сполучення. Це збільшить пасажирообіг та поліпшить життя людей", — заявив в петиції автор звернення до влади Києва.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що до столичної влади звернулись з петицією щодо відновлення курсування трамваїв до станції метро "Лісова". Автор звернення до влади Києва нагадав, що трамваї №8 та №29 не курсують за своїми маршрутами вже майже рік

Нагадаємо, у Деснянському районі Києва відновили курсування трамваїв з жилого масиву Троєщина до станції метро "Лісова". З 15 серпня трамваї №28 курсують за постійною схемою руху. Такі зміни внесли для поліпшення транспортного обслуговування киян. Окрім того, у Києві автобуси №21 з Троєщини курсують за новим маршрутом до станції метро "Почайна". 

Читайте також, що у Києві на зупинках громадського транспорту пропонують облаштувати укриття на час повітряної тривоги.

Дивіться фото, як у Києві змінилась після ремонту вулиця Івана Франка.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися