"Укрзалізниця" запустила новітній потяг Київської області (Маршрут)

Державна компанія "Укрзалізниця" запустила курсування модернізованого приміського поїзда на території Київської області сполученням Київ — Фастів — Миронівка

Державна компанія "Укрзалізниця" запустила курсування модернізованого приміського поїзда на території Київської області сполученням Київ - Фастів - Миронівка. Про це стало відомо із офіційного повідомлення, яке опублікувала прес-служба УЗ.

З 23 серпня 2022 року між Києвом, Білою Церквою та Миронівкою почав курсувати електропоїзд, відремонтований на власних потужностях. На фастівському напрямку курсує 25 пар приміських електропоїздів. Заповненість цих поїздів – понад 80%, середній вік вагонів – понад 30 років.

Потяг призначений для зручного перевезення пасажирів з дітьми, людей з інвалідністю, велосипедистів, має пандуси, комфортні оновлені сидіння, туалети з пеленальним столиком, модернізовані системи освітлення та оповіщення, інформаційні табло.

Також у поїзді є QR-коди для зворотного зв'язку за якістю перевезень, доступна оплата квитків у смартфоні через чат-бот Укрзалізниці. Пересадки з київської кільцевої електрички можливі на станціях Київ-Пасажирський, Караваєві Дачі та Київ-Волинський.

Нагадаємо, що і з Києва відправили у перший рейс на Волинь двоповерховий швидкісний поїзд Skoda, який сполучив столицю з Рівним та Луцьком. Про це розповіли у державній компанії "Укрзалізниця".

Швидкісний поїзд №755/756 Київ — Луцьк — Київ курсуватиме щодня, крім середи. Зі столиці експрес вирушатиме о 07:25, прибуватиме до Рівного об 11:54 та до Луцька о 13:12. У зворотному напрямку поїзд відправляється з Луцька о 15:20, з Рівного о 16:25 та прибуває до Києва о 20:42.




Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися